Ferrando assegura que Ten Brinke serà complementari al petit comerç

Confirmat, IKEA ja té substitut a Tarragona. Es tracta de Ten Brinke, una multinacional holandesa que comprarà els terrenys als propietaris per 14 milions d’euros.

PUBLICITAT

Elvira Ferrando, Consellera de Comerç, ha valorat l’arribada positivament, assegurant que “és una notícia que estaven esperant”. Tot i això ha comentat que “ara queda una altra passa” perquè la Generalitat dóna la llicència comercial.

Ferrando ha explicat que ha sentit comentaris sobre si això afectaria el petit comerç i ha volgut dir que “no anirà en detreniment d’aquest”. A més creu que “el més important és que vinguin persones a Tarragona i que hi hagi clients”. Amb tot ha volgut dir que “entén que les novetats neguitegin”.

Ha reconegut que no coneix les dades amb la seva totalitat, però que sembla que volen fer una superfície comercial a l’aire lliure, amb diferents cadenes i locals de restauració.

Per la seva banda la CUP també ha valorat aquesta notícia assegurant que demostra el desgavell urbanístic de la ciutat. Així ho ha explicat Laia Estrada, portaveu de la CUP.

Recordem que aquesta zona està situada entre l’Anella Mediterrània i les Gavarres on s’han de construir habitatges i hotels. En total compta amb una superfície comercial de 68.000 metres quadrats.

PUBLICITAT