Fi a la temporada de bàsquet a Tarragona

La Federació Catalana de Bàsquet ha donat per finalitzada la temporada de totes les categories en aquesta temporada 2019-2020. Després del comunicat d’ahir on els diferents escenaris de desescalada del confinament coincideixen amb tota la pràctica esportiva, la Federació s’ha vist obligada ha finalitzar de manera definitiva totes les competicions federades. 

PUBLICITAT

Ara es treballa en els diferents models de lliga per a la propera temporada. La 20/21 serà una temporada difícil d’enllestir. De moment, es desconeix si hi haurà descensos i ascensos, tot i que la proposta es no contemplar el descens de categoria i que els ascensos es ponderin en funció del sistema final de cada competició. 

La Federació Espanyola encara no s’ha pronunciat al respecte i la seva decisió repercutirà en el sistema d’ascensos a les categories catalanes. Tampoc es preveu la disputa de les fases al juliol ni al setembre. D’altra banda, la Federació Catalana ja ha assegurat que no es pot garantir encara si l’inici de les competicions serà en les dates habituals fins ara. 

Alguns dels clubs tarragonins implicats serien el CBT que podria pujar a la LEB Plata, el TGN Bàsquet que podria tornar a la Copa Catalunya, o el Teresianes que podria arribar a la Segona Catalana. 

PUBLICITAT