Finalitza la construcció de l’estructura del nou hospital Viamed Tarragona

L’Hospital Viamed Tarragona finalitza les obres de la seva estructura. Els timings van sobre el previst, i s’espera que el nou hospital entri en funcionament durant el primer trimestre de 2025. 

PUBLICITAT

Segons ha explicat la directora gerent de l’hospital, Cecília Gras, l’equipament tindrà totes les especialitats i, per tant, oferirà un “tractament integral”. Aquests serveis d’alt nivell assistencial són el que diferencia Viamed Tarragona de la resta de centres privats de la província de Tarragona, ha afirmat Gras. Ha afegit que, actualment, “un 60% de pacients a la demarcació marxen a Barcelona a ser atesos”, fet que canviarà amb l’entrada en funcionament de l’hospital. 

Coincidint amb la finalització d’estructura, l’alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales, ha visitat les instal·lacions i ha hissat la bandera de la pau a l’últim pis de l’edifici en representació d’aquest èxit. Viñuales ha recalcat que és un hospital “pensat pel pacient” que complementa l’oferta sanitària de la ciutat. Ha valorat especialment la ubicació de l’equipament, al PP10, una zona que esta en tranformació.

Entre els serveis del nou hospital Viamed destaquen una unitat d’oncologia completa, la possibilitat de fer cirugies complexes i una UCI completa, la possibilitat de fer proves i tractaments cardiològics complicats i una unitat de la dona, gestionada per Dexeus. 

PUBLICITAT