Fins a 1.700 beques i ajuts a Tarragona  perquè infants vulnerables participin en activitats educatives i socials

Les dades de l’Institut d’Estadística de Catalunya evidencien que les crisis econòmiques i socials que hem viscut els últims anys han passat factura a les famílies més vulnerables, fins al punt que actualment el 24% de la població de Catalunya i el 28% dels menors de 16 anys es troben en risc de pobresa o exclusió social. 

PUBLICITAT

En resposta a aquests fets  la Fundació Pere Tarrés  ha ofert, globalment, 13.311 beques i ajuts per participar en projectes educatius i socials i en activitats de lleure. Concretament a les comarques de Tarragona, han estat 1.713 beques i ajuts per garantir que els infants i joves de famílies en situació de vulnerabilitat tinguin les mateixes oportunitats educatives que la resta i puguin créixer, aprendre, gaudir i desenvolupar-se com a persones.

Un dels projectes més significatius de la fundació durant el 2023 va ser la campanya de recollida de joguines per Nadal on en la demarcació de Tarragona, fins a 547 infants d’11 centres socioeducatius diferents s’hi van poder beneficiar.  

PUBLICITAT