Seguiment escàs del primer dia de vaga indefinida a la URV

La vaga universitària de Tarragona ha tingut poc èxit en el primer dia. La Universitat Rovira i Virgili ha presentat aquest matí una jornada tranquil·la que respirava a horari lectiu. A les classes, la vaga gairebé no s’ha notat i la participació ha sigut gairebé nul·la. La vaga tenia com un dels objectius forçar un sistema avaluatiu on no es penalitzin les faltes d’assistència.

PUBLICITAT

El Sindicat d’Estudiants ha apostat per una jornada de vaga dedicada als piquets informatius dels pròxims dies i aposten per començar demà una vaga que té una durada indefinida. De la mateixa forma, el SEPC ha demanat a la URV l’avaluació única que faciliti als estudiants les mobilitzacions en contra de la sentència i poder tenir un sistema alternatiu a l’habitual. Aquest sistema ja va ser implantat a la Universitat de Girona.

Des de la URV asseguren que el poc seguiment es deu al poc temps d’antelació amb què el Sindicat va enviar el comunicat. El text que va arribar cap a les cinc de la tarda i les dates confuses del cartell han fet que el seguiment acabés sense cap incident a la universitat.

PUBLICITAT