Fracassa la línia Reus – Canàries

Després de gairebé 6 mesos que és fes realitat la connexió aèria Camp de Tarragona-Canàries amb la previsió de dues rutes setmanals a càrrec de l’empresa d’aerolínies Binter, actualment l’aerolínea no permet la compra de bitllets a partir de Novembre.

PUBLICITAT

Segons fonts properes a aquest cas consultades per Ràdio Ciutat de Tarragona lamenten aquesta situació, ja que suposa el fracàs d’aquesta iniciativa que es va presentar com una oportunitat d’atracció turística per cohesionar les infraestructures del Camp de Tarragona.

A mitjans d’aquest mes d’abril quan es presentava oficialment aquesta nova connexió aèria i turística, la companyia canària qualificava el ritme de vendes de bitllets de “impressionant”. A més, en aquesta presentació l’aerolínia assegurava la seva intenció de poder augmentar l’oferta de vols entre les illes i el Camp de Tarragona, un desig que sembla no haver-se complert. 

Binter va obrir aquesta nova ruta aèria regular entre Reus i les illes Canàries amb dues freqüències setmanals, els dijous i diumenges, el passat més de juliol. El director general de Binter, Juan Ramsden, justifica així l’aposta per l’aeroport de la Costa Daurada: “És una zona molt propera a Barcelona, on ja volen altres companyies. Tarragona és una ciutat molt maca i té PortAventura i una sèrie de possibilitats que creiem que seran molt interessants”.

La companyia oferia 600.000 seients anuals en totes les rutes que opera i estimava aconseguir, com a mínim, un volum d’uns 400.000 passatgers.

PUBLICITAT