FUPS valora positivament el lideratge de Granados i demana la seva continuïtat

FUPS, el partit municipalista salouenc Formació Unitat per Salou que lidera l’alcalde de Salou, Pere Granados, valora molt positivament el lideratge de Granados i demana la seva continuïtat al capdavant del partit. 

PUBLICITAT

FUPS va celebrar la seva assemblea general anual el passat desembre, en la qual l’alcalde i secretari general va fer una exposició de l’acció de govern municipal duta a terme durant l’any. Per altra banda, com ja és habitual en aquesta assemblea anual, es van lliurar 30 nous carnets d’afiliat. Amb aquests, la formació ja en suma més de 1.230. 

Els assistents a l’assemblea van fer una valoració molt positiva de l’acció de govern del grup municipal de SUMEM PER SALOU-PSC, i van reconèixer el lideratge de l’alcalde, a la vegada que la importància de donar continuïtat a la candidatura de Sumem-PSC sota el seu lideratge. 

Aposta per governs forts i estables sota el lideratge de Granados. En aquest aspecte, la presidenta de FUPS, Júlia Gómez, va manifestar que FUPS és un partit amb lideratge i projecte de futur, i que amb el PSC s’ha arribat a un nivell de consens i d’acord que està sent força positiu per a Salou. Gómez va emfatitzar que es tracta d’un “pacte d’aliança permanent per formar governs forts i estables”. La presidenta de FUPS va afegir que no té cap dubte que “Pere Granados continua sent el millor actiu i el millor líder per governar Salou”.  

Per la seva banda, Pere Granados va deixar clar que ell estarà “sempre a disposició del seu partit” i que acceptarà l’encàrrec de futur que se li proposi perquè el seu objectiu és el progrés de Salou i la qualitat de vida i benestar dels salouencs i salouenques.

PUBLICITAT