Garreta pren el timó de Cruset al capdavant del Port de Tarragona

Aquest dijous el conseller de Territori i sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Juli Fernández, ha fet efectiu el traspàs de la màxima autoritat portuària de Tarragona entre Josep Maria Cruset i Saül Garreta. Fernández ho ha fet destacant que “garreta era el primer de la llista, pel seu coneixement urbanístic, emprenedoria i capacitat de gestió de projectes”.

Cruset i Garreta Port de Tarragona
PUBLICITAT

El conseller ha agraït també la feina del president sortint i la seva facilitat pel traspàs. Saül Garreta, arquitecte de professió, assegura acceptar el càrrec “posant l’accent en reivindicar la segona àrea metropolitana més important de Catalunya”. Tot destacant que la infraestructura del Port de Tarragona és rellevant per a tota la ciutadania de Catalunya. En les seves línies principals el nou president assegura que “farà que continuïn funcionant els grans projectes de territori, tot amb el repte “d’acceptar el creixement tenint en compte l’emergència climàtica”.

El nou president no ha volgut fer declaracions sobre la seva intenció amb el turisme de creueres, una de les linies principals del mandat de Josep Maria Cruset. el president sortint, per la seva part, ha agraït aquests anys sota “un dels honors més grans que es poden tenir” i valora molt positivament la transformació del Port durant aquests anys. Ara Cruset assegura que es convertirà en un ciutadà més del territori un cop acabat tot el traspàs”.

PUBLICITAT