Greu incident a Port Aventura a causa del vent, amb dos ferits crítics

Greu incident a les intal·lacions de Port Aventura. 14 persones han estat ateses per un accident a l’atracció familiar Tomahawk. La causa ha estat el fort vent, que ha provocat la caiguda d’un arbre. Algunes de les branques “han impactat” en alguns usuaris de l’atracció, segons ha informat el parc en un comunicat difós a X, abans Twitter, on també asseguren una plena col·laboració amb les autoritats. 

port aventura
PUBLICITAT

El Servei d’Emergències ha informat que dels 14 atesos, cinc han estat traslladats a l’hospital, dols dels quals en estat crític. Els dos ferits crítics són a l’Hospital de Bellvitge i al Joan XXIII de Tarragona, mentre que els ferits en estat menys greu són dos a l’Hospital de Reus i un a l’Hospital Santa Tecla. En declaracions a Catalunya Ràdio, el sotscap territorial del SEM a Tarragona, Juan Antonio Escorcia, ha precisat que hi ha dos menors entre els ferits i que els dos crítics són persones adultes. Dels nou ferits lleus, cinc han estat traslladats a un CAP de la zona.

L’atracció Tomahawk s’ha aturat com a conseqüència dels fets, però la resta d’atraccions continuen funcionant amb normalitat. 

PUBLICITAT