Grup Pons entrega 250 roses solidàries de la Fundació Topromi als seus treballadors

El Grup Pons Automoció ha lliurat  250 roses en motiu de la Diada de Sant Jordi, a tot el personal del holding AUTOMOBILÍSTIC. Les roses que han arribat als tallers i concessionaris que l’empresa té a Tarragona, Reus, Tortosa, El Vendrell i Valls no eren les tradicionals; tot el contrari, unes ben artesanes i originals.

PUBLICITAT

Són roses fetes de diversos materials i totalment fetes a mà per les persones de la Fundació Topromi, una  entitat que contribueix a millorar la qualitat de vida de les persones adultes amb discapacitat intel·lectual.

Un grup de 50 persones que formen part  del Centre Especial de Treball i del Centre de Teràpia Ocupacional d’aquesta entitat han treballat amb molta cura cada una de les roses per regalar als treballadors del Grup Pons Automoció. La  directora de Topromi, Eva Calvés, assegurava que “tots i totes es van abocar amb cos i ànima i amb una il·lusió gegant per  tenir-les a punt per aquest dia tan assenyalat”. 

Per la seva part, el Conseller Executiu de Grup Pons, Joaquim Pons, ha destacat que “les grans  empreses del territori, també la nostra, tenim la responsabilitat i compromís d’involucrar-nos amb  la societat que ens envolta”; d’aquesta manera Pons elogia la feina que fan entitats com la Fundació Topromi destacant que “projectes com aquests demostren que davant les dificultats, el treball en equip i  l’esforç conjunt són les millors eines per assolir els objectiu comuns”. 

Des de Topromi asseguren que les roses artesanals inclusives  han obert una “nova finestra” en les activitats del centre i la pròpia directora afirma que ha estat  “un projecte nou molt emocionat perquè tothom ha pogut participar, independentment de les  seves capacitats”. De fet, ha confirmat que la intenció és “repetir aquesta iniciativa i ampliar-la de cara a l’any que ve ja que ens ha permès “gaudir de l’ambient de Sant Jordi durant molts  dies abans, no només el dia 23”. 

L’encàrrec de les flors artesanals per part del Grup Pons Automoció es va fer amb l’objectiu de visibilitzar la meravellosa tasca de la Fundació Topromi i alhora, tenir  un petit i tradicional detall amb els més de dos centenars de professionals que treballen a les diverses marques de l’empresa.

La rosa de Topromi va acompanyada d’una nota on es pot llegir: “un esforç conjunt, un objectiu comú”, un lema que reflecteix tant l’esperit de la Fundació com  el de l’equip de Grup Pons. Una bonica iniciativa de la que ha comptat amb la participació de Ràdio Ciutat de Tarragona.

PUBLICITAT