La Guàrdia Urbana vol prevenir el “botellon” al passeig de Sant Antoni

La Guàrdia Urbana de Tarragona vol prevenir el ‘botellón’ al passeig de Sant Antoni, sobretot per la proliferació d’adolescents cada vegada més joves a la zona, segons han informat fonts policials.

PUBLICITAT

Un dispositiu de la Guàrdia Urbana vigila contínuament la zona del passeig de Sant Antoni per impedir que es consumeixi alcohol al carrer. Situat molt prop del barri de la Part Alta, el passeig s’hauria posat de moda entre els joves, que acudeixen per les nits, sobretot de dies festius i els caps de setmana.

Alguns beuen alcohol, però altres es limiten a estar amb els seus amics i fins i tot, en ocasions, van proveïts de mantes per arrecerar-se del fred. La concentració de desenes de persones no passa desapercebuda i, encara que amb prou feines hi ha veïns, la Guàrdia Urbana ha constatat que en els últims temps, acudeixen adolescents més joves que generen més queixes, sobretot, per la brutícia que deixen.

Els agents ja han començat a advertir que, si es continua amb el consum d’alcohol i els conflictes de convivència, no discriminaran entre els bevedors i els que sol es reuneixen allà a l’hora de denunciar-los.

PUBLICITAT