Gustavo Cuadrado deixa la gerència de Tarragona Smart City

Gustavo Cuadrado deixa la gerència Fundació Tarragona Smart City. Així ho ha anunciat aquest dimarts durant la reunió del Patronat. Gustavo Cuadrado ha assegurat en un comunicat que ha esperat fins ara per prendre la decisió perquè “ho havia de fer d’una forma correcta en temps i forma”. Recordem que Cuadrado va entrar a ser Gerent de la Fundació el juny de l’any 2014.

PUBLICITAT

L’ara ja exgerent de la Fundació ha dit sentir-se “orgullós” de la feina feta aquests anys i ha remarcat que la Generalitat els ha reconegut el treball. També ha reconegut que ara, segurament, hauria pres de forma diferent alguna decisió.

D’altra banda ha destacat la importància de les Smarts Cities assegurant que “actualment és una necessitat per a totes aquelles ciutats que volen tenir veu pròpia i política eficaç per a la seva ciutadania”. En aquest sentit ha tret pit d’haver pogut unir Tarragona i Reus en aquest projecte i ha destacat que és una regió que neix des de baix, des de la feina dels tècnics.

Finalment ha agraït el treball de tot l’equip de la Fundació i ha desitjat sort a tothom qui es posi al capdavant a partir d’ara. També ha explicat que a partir d’ara s’enfronta a nous reptes professionals, però que vol seguir vinculat de forma directa o indirecta amb les smarts cities.

PUBLICITAT