Hard Rock tindrà 5 mesos més per comprar els terrenys

Hard Rock tindrà encara cinc mesos més per fer oficial la compra dels terrenys gràcies a la pandèmia del coronavirus. El Govern de la Generalitat ha accedit a la demanda de l’empresa per ampliar el termini de l’operació fins al pròxim 5 d’octubre. L’acord, però, seguirà els passos establerts prèviament amb l’Incasòl comprant els terrenys a LaCaixa. Després serà Hard Rock qui els compri a l’empresa pública per un import de 120 milions.

PUBLICITAT

L’any passat, l’empresa nord-americana va assegurar als alcaldes dels municipis que volia començar a construir aquest mes de maig la primera fase que inclou dos hotels, comerços, teatres i un dels casinos més grans d’Europa.

L’empresa segueix endavant. El seu últim moviment ha sigut l’ampliació de capital de 60.000 € fins a un capital subscrit de 66 milions i mig. Aquest moviment econòmic serveix per complir les xifres mínimes exigides pel concurs públic del Govern. Segons el contracte, la societat havia de realitzar una ampliació equivalent al 10% de l’import de la inversió prevista pel projecte.

PUBLICITAT