Hi haurà segona volta de les eleccions al rectorat de la URV

La Universitat Rovira i Virgili haurà de tirar endavant una segona volta de les eleccions per a rector o rectora de la institució. Cap dels tres candidats ha arribat al 50% dels vots, i, per tant, a partir d’aquest 1 de juny començarà la votació, fins al dia 3, entre els dos guanyadors d’aquesta primera volta. Maria José Figueras, actual rectora, i Josep Pallarès.

PUBLICITAT

La participació ha sigut d’un 23,60% entre tot el cens cridat a les urnes, i la persona que ha aconseguit més vots és Josep Pallarès, amb un 45,75% dels suports. Per la seva banda, Figueras ha assolit un 35,46% dels vots, i Mercè Gisbert un 18,80%. L’actual rectora ha explicat que un dels seus principals objectius d’aquesta segona volta és intentar arribar a la gent que no ha votat.

Per la seva banda, Josep Pallarès, ha agraït el suport, i ha felicitat l’equip pels resultats, però ha reconegut que només ha sigut un primer pas. 

Des de la Junta Electoral han valorat molt positivament el sistema, tenint en compte que és el 1r cop que es feien unes eleccions electròniques, i que es presentaven tres candidatures. 

PUBLICITAT