Historic primer Pride a Tarragona: “l’orgull es nostre”

Reivindicació, alegria i festa multitudinària. Així ha sigut el primer Pride de Tarragona que va començar des de primera hora del matí fins ben entrada la matinada sota el lema “l’orgull és nostre”. La Plaça Corsini va ser l’epicentre d’activitats amb la gravació del darrer pòdcast de “Les Golfes”, espectacle de màgia, el vermut electrònic i la Fira d’entitats. Des de primera hora ja s’apropaven tant grans com petits a omplir de colors la plaça Corsini amb l’actuació de les drags locals Zafiro i Odissea Onassis i la DJ Set Vayatella Versace.

Pride Tarragona
Fotografia: Ari Lucena
PUBLICITAT

I tot seguit, els actes centrals. A les 19h de la tarda es celebrava la multitudinària marxa per la visibilitat per la Rambla Nova de Tarragona amb carrosses, música, confeti i banderes del que va significar una festivitat plena i reivindicativa on s’hi van fer veure diversos actors socials, polítics i econòmics de la ciutat.. Un cop acabada la marxa, es va fer la lectura del manifest i el pregó comunitari. A partir d’allà, la plaça Corsini aniria omplint-se de festa fins arribar a les 23h de la nit amb la Gala i el Concert Pride de Tarragona amb l’actuació de Rebeca i l’actuació d’artistes com La Prohibida, Farga o Maria Edilia entre altres.

Un primer Pride carregat d’èxit, amb la intenció de seguir ampliant el seu format i forma, com una de les festivitats marcades al calendari de la ciutat de Tarragona.

Recupera algunes de les millors fotografies del primer Pride de Tarragona.

FOTOGRAFIES: Ari Lucena (@luzzari__):

PUBLICITAT