Hotel Olympus Salou, URV i Hospital Joan XXIII col·laboren en la “Beca Olympus”

L’hotel Olympus de Salou col·laborarà amb la Universitat Rovira i Virgili i amb l’Hospital Joan XXIII a través de La “Beca Olympus” i en pro de la Unitat d’Ictus de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona.

PUBLICITAT

Des de fa quatre anys l’hotel Olympus organitza un sopar benèfic per destinar fons a diferents causes o associacions del nostre territori, aquest any la causa escollida ha estat l’ictus. La beca, té com a objectiu oferir l’oportunitat als estudiants de la URV de mostrar el seu talent i servirà per, a través d’un concurs, triar el cartell del sopar benèfic. Núria Araüna, directora del Departament d’Estudis de Comunicació de la URV ho ha explicat així:

El termini per presentar els cartells està obert del 10 de maig al 2 de juny i el veredicte del jurat es farà públic uns dies més tard, el 17 de juny. La beca atorgarà al cartell guanyador un premi de 500€ i una estada de cap de setmana a l’hotel Olympus mentre que el segon premi no consta de dotació econòmica però rebrà també una estada de cap de setmana a l’hotel.

PUBLICITAT