III Edició dels Premis BASF-ICIQ en Innovació i Emprenedoria dotats amb 9.000 €

Ja és aquí la tercera edició dels Premis BASF-ICIQ en Innovació i Emprenedoria, un certamen amb una dotació total en premis de 9.000 €, i que té com a objectiu reconèixer innovacions excepcionals i emprenedors disruptius en l’àmbit de la química a Espanya i Portugal.

PUBLICITAT

El director general de BASF Española, Carles Navarro, ha declarat que “Estem encantats de llançar la tercera edició dels Premis BASF-ICIQ, que s’han convertit en una plataforma per reconèixer i celebrar el talent que impulsa un canvi positiu en el camp de la química” així com que “Esperem descobrir projectes excepcionals i reconèixer les persones i empreses que estan explorant els límits del que és possible”.

Els investigadors, emprenedors i innovadors que hi vulguin prendre part del certamen tenen fins al 31 de maig de 2024 a les 14:00 hores per presentar els seus projectes, i ho podran fer en tres categories. Premi a la Millor Tesi Doctoral, premiat amb 2.500 € i que reconeix tesis doctorals excepcionals en ciències aplicades o projectes industrials dins del camp de la química. El Premi a la Millor Patent, premiat també amb 2.500 € i que distingirà avenços científico-tecnològics remarcables que demostrin activitats de transferència de coneixement, patentats a la península Ibèrica. I finalment, el Premi a l’Emprenedoria, premiat amb 4.000 € i que reconeix la trajectòria i l’esforç d’individus i empreses joves amb gran potencial en l’àmbit de la química.

PUBLICITAT