Inaugurada la remodelació dels carrers López Peláez, Josepa Massanés i Maria Cristina

La remodelació dels carrers López Peláez, Josepa Massanés i Maria Cristina s’ha inaugurat aquest dilluns. L’obra ha estat finançada amb Fons Next Generation i s’ha treballat amb l’objectiu que els vianants guanyin protagonisme.

PUBLICITAT

Entre les actuacions, s’ha millorat el paviment, s’ha creat una plataforma única suprimint les voreres i també s’han incorporat zones verdes i espais per seure. També s’ha actuat en l’ampliació de la vorera en el xamfrà del carrer López Peláez amb l’avinguda Maria Cristina amb l’objectiu de crear un nou pas de vianants a la mateixa avinguda Maria Cristina.

L’alcalde, Rubén Viñuales, ha incidit que les obres han permès “millorar la qualitat de l’espai i dotar-lo de vida”. Ha afegit que fins ara es tractava d’un espai tancat “que passa a ser d’ús ciutadà”.

Amb aquestes obres, les entrades i sortides al pàrquing Saavedra i als aparcaments privats continuaran operatius, però de tal manera que no alteraran al nou espai de convivència. Ara bé, a partir del 18 de març, l’accés a l’aparcament municipal Saavedra per Avinguda Catalunya es tancarà provisionalment durant un mes. El motiu són les obres de millora de l’accés al pàrquing i la instal·lació de la nova tecnologia de maquinària de control d’accessos.

PUBLICITAT