Incendi al Port de Tarragona en els molls d’Aragó i Navarra

Les fortes ratxes de vent que viu la ciutat de Tarragona des de primera hora del matí, han provocat l’encesa d’unes piles de biomassa situades als molls de Navarra i Aragó del Port de Tarragona.

PUBLICITAT

L’incendi ha començat sobre les 12 del migdia i el fum ha estat abundant i visible des de diferents punts de la ciutat a causa de l’intensitat de les ventades. Fins a tres dotacions dels bombers del Parc Quimic i dues dels bombers de la Generalitat han treballat per controlar les flames remullant l’estella de fusta dipositada en aquests molls. També s’han afegit a les tasques d’extinció dos remolcadors, un al moll d’Aragó i un altre al moll de Navarra. Des del Port han confirmat que no hi havia material perillós en la zona de l’incendi.

No s’ha vist afectada cap instal·lació i tampoc hi ha cap persona ferida. Això sí, des del Port de Tarragona han confirmat que el foc ha afectat a un vehicle situat a prop de la zona de l’incendi de l’estella de fusta al moll d’Aragó i que no s’ha pogut retirar a temps.

S’ha prohibit la circulació viària per la zona i també s’ha desallotjat preventivament el personal d’algunes oficines properes i naus adjacents per la gran quantitat de fum. Des de l’inici del foc s’’ha activat el pla d’Autoprotecció del Port en nivell 1 i el comitè d’emergències al Centre de Control i Vigilància de la policia portuària. Simultàniament també s’ha establert un Centre de Control Avançat al moll d‘Aragó amb Navarra.

Les flames s’han controlat sobre les 14.30h i finalment s’ha procedit a escampar l’estella de fusta amb maquinària per rebaixar-ne la temperatura.

https://twitter.com/RCTgn/status/1309444994546237440?s=20

PUBLICITAT