Incertesa a la Protectora d’Animals a l’espera de les millores promeses per l’Ajuntament

L’arribada de l’estiu també és l’arribada de molts gats i gossos a la protectora i no precisament per gaudir d’unes vacances.

PUBLICITAT

La majoria d’abandonaments es produeixen en aquesta època tot i que des de fa setmanes, a la Protectora d’Animals de Tarragona, ja estan saturats amb l’arribada constant de cadells de gat. Una problemàtica que, tot i passar cada any, des de l’entitat encara estan a l’espera d’una solució per part de l’Ajuntament per poder tenir un espai en condicions.

Des de la Protectora fa mesos que segueixen esperant l’inici d’unes obres que han de suposar la reforma i millora integral de les seves instal·lacions, un compromís que van lligar amb l’ara ja exregidora de Benestar Animal, Carla Aguilar.

Davant d’aquest context, Núria Güell, membre de la junta de la Protectora d’Animals de Tarragona, espera una resposta ràpida i compromesa per part de l’Ajuntament .

De moment i gràcies a l’ajuda dels voluntaris, han habilitat un espai pels cadells, una solidaritat que des de la Protectora segueixen demanant davant de l’absència d’acció per part de l’Ajuntament a les portes d’una de les èpoques més complicades de l’any.

PUBLICITAT