Incertesa davant la llei rider per als repartidors de Tarragona

Aquest dijous 12 d’agost entra en vigor la coneguda com “llei rider”. Aquesta es posa en marxa amb un mercat incert amb la marxa de Delivero i la falta de respostes des de Uber Eats. A Tarragona, dotze empleats del repartiment a domicili van crear fa uns mesos la cooperativa Logivery Tarraco per poder continuar oferint el servei en cas que les empreses principlas deixesin la seva activitat.

Pla obert d'una motxilla d'Uber Eats a terra, a Tarragona, amb diversos riders al seu voltant, el 8 de setembre del 2020. (Horitzontal)
PUBLICITAT

José González, secretari de Logivery Tarraco, explica que “actualment la cooperativa te la seva activitat paralitzada ja que la llei no permet subcontractar”. González assegura que “la llei no millora la situació dels repartidors i demanen millors condicions pels autónoms”.

González assegura que “dels 130 riders que hi ha a la ciutat molts estan perden el seu treball”. Des de la cooperativa asseguren que “molts membres estan buscant altres feines davant de la incertesa de la situació”.

PUBLICITAT