“Incorpora”, el programa de la Fundació “la Caixa” per impulsar la inserció sociolaboral de les persones en risc d’exclusió

La Fundació “la Caixa” presenta el programa “Incorpora”, un model d’inclusió sociolaboral a través del qual es pretén impulsar la inserció laboral de les persones en risc d’exclusió.

PUBLICITAT

El programa està present a diversos països, i actualment a l’estat espanyol, compta amb 410 entitats socials expertes a orientar i acompanyar a persones de col·lectius vulnerables, de les quals 13 estan a Tarragona. La responsable del Grup Incorpora Tarragona, Immaculada Cervià, ha fet una crida a les empreses perquè es sumin a la iniciativa:

“Incorpora” va néixer l’any 2006 i des de llavors no ha deixat de créixer i d’obrir nous camps d’actuació com la salut mental, les persones exprivades de llibertat o una línia de formació per als usuaris. A Tarragona, durant l’any 2023 es van atendre 2.760 persones, es van aconseguir 1.152 insercions i es van visitar 1.000 empreses de les quals 526 van contractar.

PUBLICITAT