Inés Solé serà la nova consellera de la CUP

Contràriament al que va avançar la Laia Estrada, Inés Solé serà l’encarregada d’ocupar la plaça que deixa lliure al consistori. Eva Miguel assumirà les tasques de portaveu. Estrada assegura que des de la CUP “estaven convençudes que Solé entraria a les eleccions de 2019 i el que han fet ha sigut ratificar una decisió presa des d’un principi“.

PUBLICITAT

Solé admet que aquesta decisió és “fruit d’un procés de meditació personal i professional que no ha sigut fàcil“. La nova consellera entoma “amb humilitat el repte i seguint l’excel·lència de les seves companyes“. L’assembleària ha pres finalment la decisió de quedar-se a la ciutat “fent un pas enrere i assumint les seves responsabilitats personals”.

Laia Estrada ha confessat que estava compromesa a fer la meitat del mandat encara que no hagués anat al parlament. Aquesta decisió formava part d’un acord previ de l’assemblea que van decidir no fer públic. La consellera marxa segura que “el projecte col·lectiu de la CUP seguirà endavant sense ella com fins ara“.

PUBLICITAT