Inicien els tràmits per engegar el primer alberg municipal de Tarragona

L’Ajuntament de Tarragona ha iniciat els tràmits per adquirir un edifici que ha de convertir-se en el primer alberg municipal de la ciutat gestionat per Creu Roja. Aquest equipament s’està habituant a les necessitats específiques del servei i disposarà d’una capacitat de catorze persones.

PUBLICITAT

Inés Solé, consellera de Serveis Socials de l’Ajuntament de Tarragona, ho ha explicat avui al Bon Dia Tarragona on ha abordat la situació dels serveis socials a la ciutat. Solé s’ha mostrat molt crítica amb “la manca de recursos de la Generalitat per serveis socials”, demanant “estudiar les problemàtiques de cada territori i dotar als municipis econòmicament de les necessitats que té”. Com a exemple d’això ha destacat “el fracàs del programa 360 de la Generalitat”, el qual va acollir una prova pilot a Tarragona i ara ha quedat sense continuïtat. A més Solé destaca que “la problemàtica del sensellarisme no es pot relegar als fons europeus”.

Més enllà d’això Solé també ha detallat que aquest dimecres passa per l’acta de comissió territorial de la Generalitat el trasllat de Serveis Socials la Torre Forta. Un cop fet aquest tràmit passaran a contractació les obres i s’espera fer el trasllat efectiu en menys de tres mesos.

PUBLICITAT