Ja es coneix l’ordre d’actuació del Concurs de Castells

Aquest diumenge al vespre el Teatre Tarragona s’ha omplert de gom a gom de representants de les diferents colles castelleres per acollir el sorteig de l’ordre d’actuació i el lloc que ocuparan les diverses colles a plaça.

PUBLICITAT

Així doncs, els Xiquets de Tarragona seran desens en cas que actuïn en solitari i estaran situats a les posicions del grup C, al mig de la Tarraco Arena.

Per altra banda, la Colla Jove Xiquets de Tarragona repetirà la localització de l’any 2014 on van carregar per primera vegada el 3d10fm i actuaran onzens, per darrere dels de la camisa ratllada.

La novetat d’enguany és la participació dels castellers de Sant Pere i Sant Pau a la jornada de diumenge. Els del barri cooperativista actuaran per primera vegada a la història juntament amb les colles capdavanteres del món casteller i seran els encarregats d’obrir la jornada.

Finalment, els Xiquets del Serrallo, que participaran en la jornada de dissabte a la Tarraco Arena Plaça, actuaran desens.

Les colles castelleres que opten al premi

Les quatre colles millors classificades al rànquing Estrella Concurs són els Castellers de Vilafranca, la Colla Vella dels Xiquets de Valls, la Colla Joves dels Xiquets de Valls i la Colla Jove Xiquets de Tarragona.

El cap de colla dels verds, Siscu Benet, es mostrava content tot i que explicava que sortir primers té avantatges i desavantatges.

Per altra banda, el cap de colla dels rosats, Albert Martínez, assegurava que el més important és ser-hi en un dia tan especial per tots els castellers i castelleres.

Pere Rico, el cap de colla dels diables vermells, explicava que el factor sort també serà clau.

Finalment, el cap de colla dels liles, Jordi Alomà ha dit que no sortir dels primers els pot beneficiar.

Amb tot això, els verds seran els encarregats de trencar el gel de la gamma extra.
PUBLICITAT