“Ja no tindré un germanet”, on a través de l’art es mostra el dol gestacional

Aquest dissabte es presenta a Tarragona un conte il·lustrat amb el nom de “Ja no tindré un germanet“. On a través de l’art, la mateixa autora mostra una pèrdua personal del seu segon i tercer fill, a la vegada de poder conscienciar d’aquestes situacions que passen a moltes famílies i com poden acceptar-ho.

PUBLICITAT

Una història que explica des de la visió d’un infant, quins pensaments, emocions i preguntes es fa quan li comuniquen que tindrà un germanet i per contra quan no el tindrà. Aquest conte pretén ser una eina molt útil per totes aquelles famílies que passen per aquesta situació. L’autora juntament amb la il·lustradora Mariona Tolosa, han pogut mostrar sentiments i pensaments que no es troben en les mateixes paraules del conte. Ariadna Díaz, autora del conte il·lustrat “Ja no tindré un germanet”, ha recalcat al programa Bon Dia Tarragona, de Ràdio Ciutat de Tarragona que “Va esciure’l per ella mateixa, però un cop escrit va voler fer aquesta conscienciació social”.

A més a més, el terapeuta Jan Garrido des del seu punt de vista professional mostra a través d’una guia que és la mort i el dol gestacional.

PUBLICITAT