Javi Sancho: “Sempre m’he sentit molt còmode actuant a Tarragona”

Javi Sancho, “l’humorista runner” tarragoní torna a actuar a la seva ciutat natal aquest dissabte cinc de febrer amb el seu espectacle “Del Deporte Tambien Se Sale“. Un text que sorgeix de la febre de l’esport de després del confinament, però que “no només gira al voltant d’això”, com explica el seu creador.

Javi Sancho
PUBLICITAT

Javi Sancho afirma “haver-se sentit sempre molt còmode a Tarragona“. L’humorista va donar les seves primeres passes a petits locals de la ciutat com el Soho i ha arribat a col·laborar a Late Motiv i diverses produccions del Terrat, en aquesta ocasió actuarà a la sala gran del Palau de Congressos. Sancho afirma que “mai ha tingut moltes facilitats per part de l’administració publica per actuar a la seva ciutat i ara es troba amb la responsabilitat d’omplir un dels aforaments més grans a la capital tarragonina”.

El còmic destaca la “dificultat d’interactuar amb el públic amb mascareta”, així i tot assegura que “la gent té moltes ganes de passar-s’ho bé“. Del Deporte Tambien Se Sale es podrà veure a les set de la tarda i és part d’una gira per tota espanya. El 2023 l’artista estrenarà nou projecte teatral.

PUBLICITAT