Jo No Em Quedo A Casa Tarragona

Els dies 25 i 26 de juny arriba a Tarragona el festival “Jo No Em Quedo A Casa Tarragona”. La iniciativa sorgeix arran del festival de música realitzat a Instagram durant el confinament de l’any passat, “Jo Em Quedo a Casa Tarragona”. El projecte ha crescut en el darrer any i els organitzadors l’han convertit en una proposta presencial en directe que se celebrarà al Palau Firal i de Congressos.

PUBLICITAT

David Torrent, director del festival, assegura que “no esperava l’èxit d’aquesta idea”. Durant la primera edició en línia algunes actuacions van tenir més de 4.000 espectadors. La proposta va créixer ràpid i es van fer monòlegs i classes de ball. Torrent manifesta que “apostar per la cultura de Tarragona és la principal motivació“.

El 25 de juny actuaran Joan Rovira i Joan Masdeu i el 26 de juny podrem veure a Pepet i Marieta i Roba Estesa. Tots els concerts seran en acústic i en el cas de Roba Estesa serà la primera vegada que cantaran en aquest format. Les entrades tindran un cost de 20 € per un dia i 30 € per les dues entrades en conjunt.

El 15% dels beneficis seran destinats al Projecte de Promoció de l’Èxit Escolar de Creu Roja Joventut Tarragona. L’aforament complirà el 50% de l’auditori August i les entrades sortiran el divendres 19 de març.

PUBLICITAT