Jordi Martí citat a declarar per la vaga general del 3 d’octubre

Jordi Martí, regidor de la CUP a l’Ajuntament de Tarragona, està citat a declarar per la vaga general del 3 d’octubre del passat 2017. Els Mossos d’Esquadra han efectuat una denúncia que implica fins a 8 persones de diversos col·lectius i sindicats, entre elles hi ha el regidor. Gemma Lladó, de la Coordinadora Obrera Sindical, ha dit que “entenen aquesta denúncia com un atac directe als drets dels treballadors.”

PUBLICITAT

A aquestes vuit persones se les acusa de desordres públics, des de la crema de neumàtics fins a pintades. Els sindicats asseguren que “no hi ha cap fet concret relacionat amb la jornada de vaga general.” I també l’han descrit com “una de les vagues amb menys incidents de la història.” Òscar Murciano, Secretari d’Acció Social de la CGT, ha assegurat que “aquests fets estan dintre l’espiral repressiu contra els drets civils.”

Per això fan una crida, per no arronsar-se i seguir desobeint i lluitant pels drets socials. Murciano ha afegit que “les persones s’han triat a dit, ja que per les mateixes raons s’haurien d’obrir causes penals contra desenes de milers.”

Amb tot plegat han assegurat que “és un retrocés democràtic.” Els acusats hauran d’anar a declarar el pròxim 5 d’abril al jutjat número 2 de Tarragona.

PUBLICITAT