Jornada de portes obertes a l’Escola Natura Francolí de Tarragona

Amb l’entrada lliure durant tota la jornada els visitants han pogut gaudir de visites guiades i explicacions de les educadores. Un dels elements que han pogut visitar és la maqueta que abasta tota la conca del riu Francolí, els principals municipis del Camp de Tarragona i les comarques circumdants. I és com a com a centre d’interpretació, l’Escola Natura Francolí ofereix informació completa del riu en el seu pas per Tarragona.

PUBLICITAT

L’Escola Natura és un espai sostenible, que a través del seu programa d’educació ambiental vol fomentar el coneixement del medi natural com a eina per atendre el compromís amb el medi ambient.

La seva localització estratègica, a 250 metres del riu Francolí i prop del centre de la ciutat, fa que sigui un punt clau per conèixer la diversitat ecosistèmica d’alt interès biològic del nostre entorn. Un punt de referència en ecologia urbana, que vol apropar la població al riu Francolí.

L’Escola compta també amb una bassa d’amfibis, dos hivernacles, horts ecològics, un jardí de plantes aromàtiques i vegetació característica del bosc mediterrani.

PUBLICITAT