Jornades obertes per conèixer els protocols d’assetjament a empreses

L’Ajuntament de Tarragona ja ha engegat la programació al voltant del 25N, dia per l’erradicació de la violència envers les dones. Enguany el plat fort d’aquesta commemoració arribarà en unes jornades de debat el 23 i 24 de novembre al Palau de Congressos.

Cinta Pasto SIAD
PUBLICITAT

Sota el lema “no esperis un no rotund, només el si és sí”, l’objectiu d’aquestes jornades és formar a les PIMEs i entitats del territori al voltant dels nous protocols d’igualtat i assetjament de la Nova Llei Integral de Llibertat Sexual. Per això l’ajuntament i el SIAD oferiran una ponència professional i diversos tallers al voltant d’un gabinet especialitzat. Cinta Pastó, consellera de feminisme, ha declarat als micròfons del Bon Dia Tarragona, que aquestes jornades van adreçades a la població en general, especialment a treballadors i petites empreses. La consellera també destaca que “els col·lectius LGTBI també podran conèixer quines són les eines de prevenció que poden tenir en defensa de les agressions i l’assetjament”.

Els actes culminaran el dia 25 de novembre amb l’habitual lectura del manifest per part de l’Ajuntament i les diferents entitats davant del consistori. Les jornades necessiten inscripció prèvia que es pot fer en línia o presencialment al SIAD.

PUBLICITAT