Josep Ardila: “La ràdio local ha de seguir apostant per la tecnologia i el pòdcast”

Porta vint anys vinculat a la ràdio local del Camp de Tarragona. Fa de director de Ràdio Montblanc, l’emissora municipal del seu poble, on va començar a col·laborar abans d’estudiar Periodisme a la URV. Amb aquesta trajectòria, Josep Ardila ha estat un altre convidat a la sèrie d’entrevistes de Ràdio Ciutat de Tarragona per celebrar el desè aniversari de l’emissora i el centenari de la ràdio a Catalunya.

PUBLICITAT

Ardila, que també va passar durant 5 anys per Tarragona Ràdio, és un convençut del paper de servei públic de les emissores municipals. Creu que la ràdio catalana viu un gran moment pel que fa a qualitat i audiències, i considera que la ràdio de proximitat necessita més recursos per apostar per més i millor tecnologia i nous formats com el podcast. 

A Ràdio Montblanc toca tots els àmbits i formats, però reconeix que se sent millor en els informatius i en programes especials com una nit electoral. 

Al llarg de la seva trajectòria, Josep Ardila també ha fet cròniques i transmissions castelleres. Ha fundat i col·laborat en la revista Fet a Tarragona i actualment fa de corresponsal a Montblanc de la televisió TAC12. 

PUBLICITAT