Josep Maria Andreu anuncia que deixa la presidència del Nàstic

Josep Maria Andreu, fins ara president del Club Gimnàstic de Tarragona SAD, ha anunciat aquest dimarts que deixa el càrrec. Ha detallat que ha estat una decisió molt meditada i que tenia presa abans del darrer partit contra el Màlaga al Nou Estadi. Ha explicat que el seu desig era fer aquest pas al costat deixant el Nàstic al futbol professional.

PUBLICITAT

Andreu ha afegit, respecte la final contra el Màlaga, que sent impotència i que el Nou Estadi va viure una injustícia de la qual en van ser testimoni més de 14.000 persones. Ha remarcat que, tot i no ser la primera vegada que el Nàstic es troba en aquesta situació -fent referència a Llagostera i Vigo- aquesta vegada ha estat més cruel, perquè ha estat a casa i amb un partit guanyat gràcies a la heroicitat dels jugadors.

Sobre el futur del Nàstic, Josep Maria Andreu ha dit que “ningú ha de patir”, ja que el club viu una situació econòmica estable, té projecte en clau esportiva i té una bona massa social que espera que la pròxima temporada sigui encara més gran.

De moment, Andreu continuarà al Consell d’Administració com a accionista important i considera que qualsevol membre del Consell està capacitat per assumir la presidència del club.

PUBLICITAT