Josep Maria Cruset continuarà al capdavant del Port de tarragona

El vicepresident del Govern i conseller de Polítiques Digitals i territori, Jordi Puigneró ha visitat avui el port de Tarragona en companyia de Josep Maria Cruset, president del Port en el primer acte institucional a la ciutat. Amb motiu de la visita ha ratificat la continuïtat de Cruset al capdavant de la institució portuària durant els anys vinents i ha valorat positivament la seva feina.

PUBLICITAT

El Port s’enfronta d’aquí a 2023 a diversos projectes ja en curs. El vicepresident manifesta que la “digitalització i la sostenibilitat han de ser els dos pilars del futur que s’està construint”. El conseller explica que la resta d’infraestructures del territori com la indústria o la universitat “faran assolir aquestes fites de talent, treball i tecnologia“. El port farà una inversió de 150 milions d’euros en els propers quatre anys per millorar la seva competitivitat. Puigneró destaca que ha de convertir-se “en un referent competitiu i logístic a Europa”.

El conseller ha volgut destacar també “la privilegiada posició geogràfica d’aquesta infraestructura“. Cruset manifesta que projectes aliens com el corredor del mediterrani o el túnel del Coll de l’Illa convertiran aquest punt en el més al sud d’Europa amb ample europeu.

PUBLICITAT