Jove i Xiquets tanquen l’agost amb bon regust

Els Xiquets de Tarragona i la Jove de Tarragona van actuar ahir diumenge en les diades castellers de Sitges i de l’Arboç respectivament.

FOTO TWITTER JOVE I XIQUETS
PUBLICITAT

Els matalassers van desplaçar-se fins a Sitges en el marc de la festa Major de Sant Bartomeu de Sitges. A primera ronda van apostar pel 3d8 que van poder descarregar amb alguna batzegada mentre l’estaven carregant, però que van resoldre-ho fàcilment. El 4d8 va arribar en segona ronda i en la tercera un castell molt gran el 7d7 que els matalassers treballen per pujar algun pis més.

Els van acompanyar els amfitrions la Colla Jove de Castellers de Sitges que van descarregar 4d7, 5d7 i el 4d7a. Els Minyons de Terrassa van anar segurs descarregant un bon 3d9f, 2d8f i el 5d8.
La pròxima actuació dels Xiquets de Tarragona serà el pròxim dimecres 31 d’agost a la Plaça Santiago Rusiñol a les 20:00 h en el marc de Tarragona Ciutat de Castells.

Per la seva banda la Jove de Tarragona va completar la seva segona diada d’aquest cap de setmana. Els del cos del bou continuen en forma i en primera ronda van descarregar el 4d9f com en el Catllar. Seguidament, van completar la segona ronda amb el 3d9f i després d’un intent desmuntat van descarregar el 2d8f i van acabar la diada amb quatre pilars de 5.
Els liles tenen dues setmanes de descans i no actuaran fins a la Diada Nacional de Catalunya al Pla de la Seu a les 12:00, juntament amb les altres colles tarragonines.

Els van acompanyar com el dissabte al Catllar els castellers de Vilafranca que van descarregar el 3d9f, 4d8 amb l’agulla, després de no poder completar el 4d9 amb l’agulla. Finalment, a tercera ronda han descarregat el 4d9f. Per la seva banda, la Colla Vella dels Xiquets de Valls han descarregat el 3d9f, 4d9f, 5d8 i el pilar de 7. Els amfitrions els minyons de l’Arboç van completar la seva diada amb un 3d7 carregat, 3d6, 4d6 i dos pilars de 4 descarregats.

PUBLICITAT