Joventut reivindica la solidaritat dels “joves insensats”

Els serveis de joventut dels consells comarcals del Camp de Tarragona i la coordinació territorial de Joventut a Tarragona han presentat aquest matí el videoclip “Joves insensats“, que pretén fer arribar l’experiència de joves de diferents poblacions de la demarcació durant el confinament per la pandèmia de Covid-19 i canviar-ne la percepció pública.

PUBLICITAT

Maria Jacobs, Tonet Blázquez, Gemma Polo i Pol Carranza han sigut els creadors d’aquesta peça reivindicativa. Àlex Sastre, director general de Joventut, expressa que “aquest videoclip és un homenatge i un agraïment necessari per a la joventut“.

En aquesta mateixa línia, la directora general de l’Agència Catalana de la Joventut, Núria Ramon, ha recordat que “en un moment com l’actual, en què prolifera un discurs estigmatitzador cap als i les joves, és important valorar i recordar les iniciatives i l’actitud solidària“. Al videoclip es projecten imatges i el nom de diferents experiències solidàries de cadascuna de les comarques tarragonines que es van dur a terme a diverses poblacions.

PUBLICITAT