Juanillo en moto retorna a Tarragona després de dos anys de volta al món

Després de dos llargs i emocionants anys recorrent el món en moto, el Juanillo torna a casa amb una història que captivarà tots els cors tarragonins. El Juanillo ha fet realitat el somni de fer la volta al món en complir els 40 anysi, a més, ha fet el viatge amb un vessant solidari. L’ha dedicat a visibilitzar i naturalitzar l’epilèpsia a través de l’Associació Si jo puc, tu també #epilep i ha recollit fons per a la recerca mèdica.

PUBLICITAT

L’esperat retorn del Juanillo tindrà una acollida especial per membres de l’Associació Si jo puc, tu també #epilep, per més de 40 motoristes i representants de l’Ajuntament de Tarragona el pròxim diumenge 7 d’abril a les 12:00, a l’Ajuntament de Tarragona.

Des de la seva sortida, el Juanillo ha viatjat a través de continents, desafiant el relleu, la meteorologia i les cultures diverses. La seva aventura ha estat documentada amb emocionants relats i fotografies que han captivat els seus seguidors a les xarxes socials i més enllà. En la seva tornada a Tarragona, Juanillo compartirà moments claus del seu viatge, revelant històries inèdites, moments d’adversitat i d’alegria, i la profunda connexió que ha establert amb persones de tot el món.

Encara es pot col·laborar en la causa tirada endavant pel Juanillo, a través de la pàgina web “mi grano de arena“.

PUBLICITAT