Junts vol assumir conselleries de pes si entra al govern municipal

Junts per Catalunya emplaça l’alcalde Viñuales a iniciar ja negociacions formals per ampliar el govern municipal de Tarragona. El portaveu Jordi Sendra ha reiterat la seva predisposició a sumar els 3 consellers de Junts als 9 del PSC en una entrevista al programa ‘Bon dia Tarragona’ de Ràdio Ciutat de Tarragona.

PUBLICITAT

Sendra creu que els dos partits tenen ganes d’arribar a un acord i que l’alcalde està predisposat a parlar-ne, però avisa que Junts voldrà assumir àrees de pes. Ha recordat que la consellera Elvira Vidal va portar Parcs i Jardins a l’anterior mandat i que ell mateix té una llarga experiència en la gestió política. Per tant, volen gestionar competències importants de l’ajuntament de Tarragona.

En la mateixa entrevista, Sendra es mostra favorable a adjudicar a l’empresa Urbaser el contracte de la neteja, un cop el Tribunal Català de Contractes ha anul·lat la primera adjudicació per incomplir alguns requisits. D’aquesta manera, Junts s’alinea amb la posició del PSC de portar el tema al proper plenari. Diuen que la ciutat no pot esperar més perquè està bruta.

Pel que fa al futur POUM, Sendra diu que estan d’acord en línies generals amb la proposta inicial, però reclamen que a mig termini el tramvia arribi a la zona de Llevant. També Junts es mostra favorable al disseny de la futura Tacabalera amb la ubicació de diversos equipaments culturals i d’ensenyament.

PUBLICITAT