Junts vol promoure les produccions culturals de la província de Tarragona arreu del territori

La candidatura de Junts Més Puigdemont per Catalunya vol recuperar el català en tots els seus espais d’ús i garantir l’accés a la cultura per a tota la població, amb un reequilibri territorial que també faci protagonista el Camp de Tarragona i les comarques de la Catalunya sud.

PUBLICITAT

La cap de llista de Junts a la demarcació de Tarragona, Mònica Sales, es compromet a mantenir el 2% dels pressupostos de la Generalitat per a la promoció cultural de tota mena i arreu de Catalunya. No vol, diu, que únicament s’exhibeixin produccions de Barcelona sinó que les produccions que es fan al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre tinguin oportunitats per fer circuit arreu dels Països Catalans i fins i tot a l’exterior.

El secretari general del partit, Jordi Turull, ha posat en valor la parla i la quotidianitat del català que s’ha de mantenir viu per tal de garantir el seu llegat.

La formació proclama la seva defensa ferma del català i explica que impulsaran un pla de xoc per fomentar l’ús i l’aprenentatge de la llengua catalana, l’aranès a l’Aran i la llengua de signes en català.

PUBLICITAT