Junts x Cat, PSC i en Comú Guanyem manaran al Consell Comarcal

La constitució del Pacte de govern al Consell Comarcal del Tarragonès el formarà el PSC, Junts per Catalunya i en Comú Guanyem que ha entrat en un pacte in extremis.

PUBLICITAT

La formació del ple es durà a terme aquest mateix vespre on s’espera que la constitució dels dos primers anys el dirigeixi primer l’alcalde de Perafort, Martí Pla i els dos altres anys Óscar Sánchez, l’alcalde de Constantí. L’entrada d’en comú guanyem serà a la vicepresidència en què dels cinc que la formen dues correspondran a representants del PSC, dues a representants de Junts per Catalunya i una al grup de En Comú-Guanyem. En el ple d’investidura, els dos consellers d’En Común Guanyem donaran la majoria absoluta a un acord que avui sortirà endavant a la comarca del Tarragonès.

El PSC ha assegurat que la “voluntat” és seguir donant continuïtat a “una obra de govern eficaç que ha estat reconeguda com a tal per la majoria d’ajuntaments de la comarca. Els socialistes en un comunicat han remarcat que aquest pacte permetrà una estabilitat i un govern al servei del territori.

PUBLICITAT