JxTGN donarà el sí perquè Ricomà sigui alcalde

Junts per Tarragona votarà a favor de la investidura de Pau Ricomà. Així ho ha decidit per unanimitat en l’assemblea que han celebrat aquest dijous. Dídac Nadal, portaveu de Junts per Tarragona, ha explicat que el seu partit apostava pel canvi, i tot i no ser el canvi que exactament volien, creuen que és el necessari. A més Nadal ha comentat que creu que la decisió de l’assemblea és encertada.

PUBLICITAT

Nadal ha explicat que de moment descarten entrar dins el Govern, ja que assegura que no es sentirien còmodes amb En Comú Podem Tarragona, i la CUP si finalment acaben entrant.” Tot i això no descarten fer-ho més endavant si fos necessari.

Des de Junts per Tarragona s’han compromès a donar estabilitat. I també han presentat 11 punts a Ricomà que estan disposats a votar a favor i a donar suport si els tiren endavant. Aquests punts es basen en el canvi del contracte de la neteja, augmentar el personal per lluitar contra la violència de gènere, vetllar per l’Anella Verda o tenir en compte el context polític actual a l’hora de prendre decisions.

PUBLICITAT