La 26a edició de Tarraco Viva tindrà més de 350 actes amb el Mediterrani com a protagonista

Arriba la 26a edició de Tarraco Viva, que se celebrarà entre el 13 i el 26 de maig. Amb més actes que mai, fins a 350, l’eix central del festival serà el Mediterrani en l’antiguitat. Les activitats buscaran explicar el Mediterrani com a mar de cultures, trobades i conflictes. 

PUBLICITAT

Tarraco Viva tindrà lloc en una quarantena d’espais. Com a novetat, el cap de setmana del 17 al 19 de maig, l’activitat es concentrarà en els espais culturals del Moll de Costa. El segon cap de setmana, del 24 al 26 de maig, el festival es traslladarà a un indret habitual, el Camp de Mart. D’entre les propostes destaquen la gran quantitat de recreacions històriques i monòlegs. 

L’alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales, ha assenyalat la importància del festival, que acosta la història de Tarraco a tots els públics. Ha posat en valor que el Tarraco Viva “no parla de pedres i patrimoni, parla de persones”.

Com cada any, Tarraco Viva també arribarà a poblacions veïnes. Enguany s’hi han afegit Salou i Els Pallaresos. El pressupost del festival és de 480.000€, amb les aportacions principals de l’Ajuntament de Tarragona i la Diputació.

PUBLICITAT