La Campanya de Joguines de Creu Roja tanca amb èxit i supera expectatives

Els Reis d’Orient s’han avançat a la Creu Roja Joventut amb el millor regal: l’èxit de la 30a Campanya de Joguines que ha superat expectatives amb més de 8.000 joguines recollides al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre. 

Pla general de dues voluntàries revisant les bosses de la Campanya de Joguines de la Creu Roja a Tarragona i l'Ebre. Imatge del desembre del 2021.
PUBLICITAT

En total, en aquesta edició s’han repartit 9.423 jocs i joguines noves, no bèl·liques i no sexistes entre 2.845 nens i nenes en situació de vulnerabilitat social del territori. La responsable de Creu Roja Joventut a Tarragona, Eva Cañete, es mostra satisfeta que aquesta ja tradicional campanya es vagi superant i destaca el paper del voluntariat i de les entitats col·laboradores.

Amb el lema ‘Els seus drets en joc’, la 30a Campanya de Joguines va arrencar el passat 22 d’octubre i ha comptat amb la col·laboració de gairebé 200 entitats del territori. Un trebal conjunt i solidari que ha acabat amb èxit assegurant un Nadal especial per a molts infants.

PUBLICITAT