La Banda Juvenil de la BUMT presenta el concert ‘Una tarda d’abril’

La Banda Juvenil de la Banda Unió Musical de Tarragona presenta el concert ‘Una tarda d’abril’ amb el tenor solista Agustí Roma. Serà el pròxim dissabte 20 d’abril a les 17h, a l’església de Sant Agustí. Es tracta del primer concert que l’agrupació fa a Tarragona aquest 2024 i la música es barrejarà amb una lectura de poemes.

Autor: Quim Gavaldà
PUBLICITAT

Entre el repertori que s’interpretarà, destaca una de les obres, Concert per a saxo i orquestra de vents, en la qual dos dels saxofonistes de la banda tindran un paper protagonista. A més, l’obra central del concert serà Tarde de Abril, d’Amando Blanquer, peça que dona el títol a l’actuació. Amb tot, l’objectiu és que aquesta proposta diferent de concert faci gaudir l’espectador i que es deixi emportar tant per la música com pel missatge que es transmetrà a través de la poesia.

L’església de Sant Agustí és un escenari especial per la BUMT, ja que ha acollit diferents concerts de l’entitat. L’entrada al concert serà gratuïta i estarà limitada a l’aforament de l’església.

PUBLICITAT