La borrasca Glòria deixa afectacions a la ciutat

Tot i la treva d’aquest matí es preveu que el temporal segueixi a partir del migdia i de la tarda, per això segueix activat el Pla d’Actuació Municipal a Tarragona per fort onatge i vent. Fins al moment s’han registrat una vuitantena d’incidències, la majoria per arbres caiguts i despreniment d’objectes a la via pública. Cal destacar que la borrasca Glòria ha deixat bona part de les platges de Tarragona molt afectades. Ha desaparegut la part de sorra de la platja Llarga i ha malmès el sistema d’abastament d’aigua de les dutxes de les platges. 

Foto: Port de Tarragona
PUBLICITAT

A més al Port de la ciutat el fort onatge va provocar el despreniment de pedres del dic de Llevant afectant les seves zones pròximes. Des del Port informen que estan treballant des de primera hora per avaluar els danys.

Els bombers han rebut a la regió de Tarragona, des de diumenge fins aquest dimecres a les 8 del matí, 412 avisos, i Protecció Civil ha rebut 266 trucades.

Durant aquest dimecres seguiran tancats el Passeig Arqueològic, el Fòrum de la Colònica i els parcs de la ciutat. També no es pot accedir al dic de Llevant, ni a la zona de l’Escullera del Port. Se segueix recomanant a la ciutadania que no s’acosti a primera línia de mar, pel fort onatge i es preveu que a partir del migdia torni a ploure amb intensitat.

PUBLICITAT