La Budellera, un projecte polèmic tocat de mort

Les reaccions a la suspensió del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal no s’han fet esperar. Mentre que la CUP creu que l’elaboració d’un nou POUM és una oportunitat a aprofitar, el PSC assegura que “és molt greu que diguin que és una oportunitat i demanen solucions”.

PUBLICITAT

Xavi Puig, Conseller d’Urbanisme de Tarragona, ha explicat que “per poder mantenir alguns plantejaments urbanístics prevists, com el del Nàstic, hauran d’arribar a acords i anar braç a braç amb la Generalitat”. En aquest sentit diu que en aquests moments el Pla de la Budellera queda “molt tocat”.

Puig ha reiterat que “l’aposta de Tarragona ha de ser protegir els espais naturals” i fomentar el creixement de la ciutat per aquells espais on generi cohesió. Pel que fa als plans de la Tabacalera, la Savinosa o la ciutat residencial es podran tirar endavant amb els projectes previstos. 

Puig ha afegit que la seva voluntat és que els terrenys on hi ha l’empresa CLH siguin residencial, però per arribar aquí hauran de parlar amb CLH i trobar fórmules perquè marxin del centre de la ciutat i trobin un altre emplaçament adequat per a les dues parts. 

PUBLICITAT