La candidatura de Roger Peiró liderarà els Xiquets de Tarragona

La candidatura de Roger Peiró ha estat l’escollida per dirigir Xiquets de Tarragona en l’Assemblea General Extraordinària celebrada aquest dissabte 14 de gener. Aquesta situa a Peiró com a cap de colla, Aix Sabater com a sotscap de colla i Oriol Olivé com a president durant els pròxims dos anys.

nova junta Xiquets de Tarragona (1)
PUBLICITAT

De fet, aquesta ha estat l’única candidatura sotmesa a votació i, amb suport majoritari dels castellers i castelleres, agafa el relleu del projecte d’Alfredo González i Rafel Segarra, qui deixen un mandat marcat per la pandèmia i la represa castellera. El nou cap de colla, Roger Peiró, destaca que “la colla viu ara un moment on està molt viva”. Ara assegura que els Xiquets “encaren un moment de molta il·lusió on continuar fent créixer la colla”.

Pel que fa a la junta administrativa, el nou president, Oriol Olivé destaca “el repte del futur local de la colla”, assegurant que “ja han tingut converses amb l’Ajuntament per avaluar opcions posar-ho en marxa”. Més enllà d’això Olivé remarca “la importància de consolidar una massa social a la ciutat de Tarragona”.

Tres figures amb una àmplia trajectòria dins dels Xiquets de Tarragona que ara enceten el repte de sumar nous èxits per la colla degana de la ciutat.

PUBLICITAT