La Capona manté la porta oberta a qualsevol proposta de continuitat

Aquest dilluns els propietaris de la llibreria La Capona anunciaven per xarxes socials que es jubilen i tancaran les portes del seu establiment el 30 de juny. El comunicat es va publicar el mateix dia que complien vint-i-cinc anys, sempre amb una voluntat d’unir nexes amb la ciutat. Titu Rovira, un dels propietaris, ha assegurat als micròfons del programa Carrer Major, que aquesta “idea l’estaven rumiant des d’abans de Sant Jordi”.

La Capona
Foto: La Capona
PUBLICITAT

Rovira es mostra agraït per la feina feta durant aquests vint-i-cinc anys i les relacions que han establert amb els clients i les sinergies amb altres comerços i entitats del territori. Els tres propietaris no han tingut descendència en aquest temps i han intentat fer el relleu amb els treballadors actuals, però no ho han aconseguit. Tot i això, Rovira remarca que “mantenen la porta oberta a qualsevol persona o grup que vulgui donar-li continuïtat”.

El propietari remarca com el canvi als hàbits de consum ha fet que Catalunya passi de tenir 200 llibreries de la dimensió de La Capona a unes 50, en els darrers vint-i-cinc anys. Durant tot el mes de juny des de La Capona faran una sèrie de promocions per fer liquidació de tot l’estoc que tenen, que culminarà amb una festa el dia 30.

PUBLICITAT