La Casa Urbana organitza la seva 6a edició de La Urbana Fest 2024 al Palau Firal i de Congressos de Tarragona 

El pròxim 29 de juny el Palau Firal i de Congressos de Tarragona serà la seu de la Urbana Fest 2024, un esdeveniment de dansa on també hi ha cabuda per al grafiti, pòdcasts en directe i conferències sobre coaching entre d’altres.

PUBLICITAT

L’esdeveniment, on hi haurà 1.100 participants, comptarà amb diverses disciplines com campionat coreogràfic de dansa urbana, certamen de dansa moderna i contemporània, batalles de beginners i professionals de all styles / freestyle i batalles de breaking-breakdance, entre d’altres. Entre els participants també hi trobem categories i edats diverses. Des dels minis, a partir de 4 anys fins, fins a professionals de la dansa i sèniors.

Una de les novetats que es presenten en aquesta edició de La Urbana Fest són els pòdcast en obert per a participants i acompanyants, un espai per l’street art a càrrec de tres destacats pioners del grafiti a Espanya (KAPI ONE – SENDYS – T-ZACK) i una discoteca immersiva per als participants i famílies amb mapping, projeccions romàniques adaptades a la província i temàtiques de discoteca dels 70’s, 80’s.

Tot i que el públic que s’espera està relacionat amb l’esdeveniment, el públic extern que ho desitgi també pot comprar la seva entrada a través del correu electrònic de La Urbana per a veure les diferents competicions.

PUBLICITAT