La Cavalcada de Molnàs: 48 anys d’història

La nit de reis és la més esperada de l’any pels més petits i la il·lusió d’aquests es converteix en la gran protagonista. A Molnàs, ja fa quasi 50 anys que es fa la cavalcada de Reis i ahir, després que l’any passat no es pogués celebrar a causa de la pandèmia de la COVID-19, Ses Majestats van tornar a desfilar pels carrers d’aquest antic poble i avui barri de Tarragona.

PUBLICITAT

A dos quarts de set, els Reis d’Orient van començar a recórrer els carrers de Molnàs acompanyats dels grallers Els Bordons i sota la llum de les torxes.

A l’arribada a l’Església, un castell de focs va donar la benvinguda als protagonistes de l’acte que de seguida van començar a cridar els nens i les nenes presents per fer-los el lliurament dels regals.

Una vegada repartits, va començar la popular xocolatada amb l’acompanyament musical d’un grup integrat per veïns que van interpretar diferents nadales.

El rei Melcior, un dels grans protagonistes de l’acte, assegura que és molt gratificant poder assistir aquest dia i veure els ulls plens d’il·lusió dels més petits.

Pels veïns de Molnàs aquesta tradició és molt especial i asseguren que el format de l’acte li dona molt d’encant.

Així doncs, podem afirmar que en aquest antic poble hi té lloc una de les cavalcades més boniques de Tarragona i és important fomentar el que es fa als barris de la ciutat.

PUBLICITAT